Kadriye Çiftci İlkokulu
BEYAZIT MAH. TUGAY 2. CAD. KADRIYE ÇIFTÇI ILKOKULU VE ORTAOKULU BLOK NO 47 ERCİŞ / VAN

VİZYON

Atatürk’ün gösterdiği yolda, çağdaş gelişmelerin ışığında, eğitim ve öğretim ile ilgili tüm projelerde ve iyileştirme çalışmalarında Kadriye Çiftci İlköğretim Okulu olarak fark yaratmak, ilde ve Türkiye çapında farkında olunan; Bilimin aydınlığında, stratejik planlama çerçevesinde ilköğretim kurumlarına, örnek ve rehber olmak.

MİSYON

Öğrencilerimizin başarılı, velilerimizin mutlu, çalışanlarımızın huzurlu ve verimli olduğu eğitim ortamını oluşturmada üzerimize düşen görev ve sorumlulukları en iyi şekilde gerçekleştirmek ve tüm paydaşlarımızın memnuniyeti için hedefe ulaşmada, planlama, rehberlik ve koordinasyon için varız.

BAŞARILAR

VAN İL GENELİ ATLETİZM ŞAMPIYONASINDA GÜMÜŞ MADALYA ERCİŞ İLÇE GENELİ BASKETBOL TURNUVASI ALTIN MADALYA
Öğretim Şekli :İKİLİ EĞİTİM

İKİLİ EĞİTİM